lauantai 3. elokuuta 2013

Mekko päälle ja menoks!

Lähdimpä siis pitkästä aikaa käymään yöelämässä! Lähin E:n ja häne kaverin N:n kanssa Vaakunaan. Suunnitteilla oli jo viime vkl, mutta oli toinen kipiänä ni ei oikee onnistunu..
Mutta käytiimpä sitten nyt!

Minähän ajattelin laittaa oikein ripsuräpsytupsuja, mutta pakkaukses tullees liimaputkilos ei ollut liimaa... Ja laitto kaverin ripsuliimalla ei oikein onnistunu... Mutta, hyvän meikin sain aikaan kuiteki.. :) Eilen näin CC-voide mainoksen ja semmone oli saatava! Netistäki kahtelin siitä tietoa, niin halusin kokeilla sitä. Ja itseni mielestä paljon parempi ku BB! :)


Hiukset sain aluksi varsin nätiksi. Ajan ja illan kuluessa ne tosin hävis... :( Mut alkuillan kampaus oli jees ;)

Vihdoin siis pääsin ulkoiluttamaan uutta mekkooni! Tilattiin E:n kanssa Hersecretiltä mekot. Ja ai vitsi ku tää o kiva! Vaikkakin hiukan lyhyt... Ei parane kumarrella :'D Mut kehuja sain illan mittaan kyllä ja hyväkös mieli siitä tuliki :) 
*itteniki mielestä olin kyl melekose hottis :--D*

Kiilakorko kengät on kyl semmoset millä jaksaa olla! Ostin ne.. Ööö.. Viime vuonna H&M:ltä. Hyvin ovat palvelleet (en kyl usein käytä...) ja tulevat palvelemaankin sitten J-kyläs konferenssis. Tilasin sinne iltapukugaalaan Hersecretiltä pitkän juhlamekon, seki on aiva ihana :)
Ilta oli kyllä hiaano. Ikinä en baaris olles ole tanssinut (pikkujouluis kyllä koska iloliemi oli mukana, harvinaista), mutta tällä kertaa sitten tanssinkin. Ja pakko sanoo et tahoo uuestaa! :) Iskemisiltä en välttynyt, eräskin nuorimies kysyi suoraan oonko sinkku ja vastasin en, ni ymmärs yskän heti. Mutta, sanonta kuuluu kahtoo saa muttei koskea. Turpii tulis jos joku lähenis liikaa >:)


Loppu kevennykseks kuvaa meijä uuesta ruokapöydästä missä ollaa ihme ja kumma syöty aamupalaa ja lounas/päivällinen jne :---)
Nyt koisimaan! Hyviä unosia vain :)

2 kommenttia:

  1. Voi rakas oot kyllä hoikistunut hirveesti, vaikka siussa ei edes ollut paljoa mistä ottaa! :-) muista syödäkin kunnolla kun liikut! <3

    Sanna

    VastaaPoista
  2. Hii Kiitos! :)<3 Aina pystyy kiinteytyy, painooha miul ei oo lähtenä ku joku 4kg! Ja syönsyön :---)

    VastaaPoista