perjantai 9. elokuuta 2013

Materialismi onnea(?)

Tämä päivä koostui kaupungilla olosta, pikku shoppailusta ja kokoukes käymisestä. 

Ajattelin siis koko ajan, että Niilo lähtee mun mukaan kiertelee kirppiksiä ja käymää kaupas jne. Mut kommunikaatio ongelman vuoksi lähdinki yksinään. (jossain meni vikaan) :D

Mutta, toisaalta oli iha jees, kun lähinki yksinäni! Kahlasin 2 isointa kirppistä ja löysinki itelleni pari paitaa ja ihme ja kumma kengät! Ja kokonaisuudessaan meni rahaa n. 7e :)
Siivosin yks päivä (vai oliko se ilta?) vaatekaappini vähä rankemmalla käellä, nii sieltä läks kauheesti t-paitoja/toppeja pois. Vähä pula mitä laittaa päälle... Onneks löyty täydennystä halvalla ;)

Tiistaina käytii Lahessa porukoitte ja M&E:n kans shoppailu reissulla. Melkose halpa reissu tuli kun en ostana ku yhe pitsi paida ja piikkirintsikat! (samana iltana tosin kävin viel Mikkelin H&M:stä ostaa valkose pitsitopi...)Ja wuhuuu mikä löytö oli nuo rintsikat!! Olikoha Ginasta ja maksoivat 10e ja alkuperäne hinta oli n. 30e. Ja visioin päässäni minkä kanssa käyttäsin ni pitsipaita (tosi omaperästä. hoho..) Enne niitä tosin iskin silmäni tuoho mustaan pitsipaitaan ja aluksi unohdinki missä kaupassa se oli! Viimesin minuuteil ennenku autolle piti juosta löysin sen Onlysta. Sujautimpa päälleni sitten kaupunkireissulle nuo piikikkäät ja valk. pitsitopi. Kauhea pään vaiva vaan tuli ku mietin näytänkö leveemmältä semmone löysä toppi pääl vaikka oikeestaa näkyy läpi jajaja... Mut sain Niilolta siunaukse lähteä ulos ne päällä ;)


Hiuksistaki tuli vähä ku vahingossa kivat! Toiselle puolelle hollantilaisel tyylil ranskis ja sit sekasortonuttura. Tykkään paljon tuosta ponnarista missä on koristeena blingipiikki juttu.
Ostin sen Lindexiltä joku kerta. Sopii hyvi mun korviksii!


 


Olen jotekin muuttumassa pukeutumistyylini suhteen... Yleensä en sujauta paitaa housujen sisään ja jotenkin muuten vaatemieltymykset on muuttunut. Ehkä alan taas jälleen haluta panostaa itteeni. Mutta jätti isoja riippu paitoja en osaa käyttää, koska näyttäsin vaa elefantilta. :D Itseni mielestä, muitte päällä ne näyttääki hyvälle, varsinki tosi hoikkie päällä. (saavat ''lihaa'' luitte päälle) 

Myöskin olen alkanu himoita kaiken kivan ostamista. Tähän himoon kuuluu pikkulaukut, korut ja vaatteet yleensä. Varsinki mekot. Ja mä en ees käytä pikkulaukkuja muuteku jos mänee baariin ja sielläkään en kauhiasti käy. Vaikkain siihenkin on tullu joku into? Viime pe olin baaris ja huomenna Jurassickin etkoille. Mikä mua vaivaa? ps. ostin eilen ihka ekan sormuksen!Tänään oli paahteinen sää, mutta täytyy niistäki viel nauttia, enneku syksy tulee ja sää viilenee!

(en ollu saanu nähtävästi laitettua tätä keskiviikkona tänne, ni laitampa sit 2pv myöhäs.. :D)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti