maanantai 22. heinäkuuta 2013

Rakuuna-rock!

Huhha hei mikä viikonloppu!

Lähdettii Jonetan kanssa Rakuuna-rockiin ja olipa menoo ja meininkii :) Perjantaina kaheltii Stam1naa, Raaka-ainetta ja Korpiklaania. Hyvin vetivät :)

 Stam1nan loppu vaihees sade yllätti perkale.... :c

Saatiin jopa Hyrden kans yhteiskuvat ja Kaikanki kanssa. Vaihdettiin Hyrden kans sananen jos toinenkin siinä jopa! Oltiin käyty samasena päivänä yhes askartelu liikkees niin se myyjä käski kertomaan Stam1na pojille terveiset jos satutaa niit näkemään. Kuulemma on poikie kans laulellu aikaa ennen Nightwishia. Oli siis puhe tän myyjän kans Rakuuna-rockista :D Ei kyl Hyrdel ihan tulna mieleen heti ketää, mut kyl se yhe nime mainitsi kuka se naine vois olla.. 

Nii ja ihan alus ku mäntii koko paikkaan ni saatii Pexinki kans kuvat

 
Sit ku käveltiin seuraava kerra siit ohite, Jonetta oli et Kaikanki kanssa vois ottaa yhteiskuvan. Miä olin vaa että eeeeeeeeikä ravataa siel koko aja. Mutta, kipitettiin kuiteki sinne ja Jonetta oli Kaikalle:''Miu sisko haluu sun kans kuvaan koska mä käsken!'' Kaikka:''Ootpa sä ilkee.. Pahin mahollinen teko!'' Sit häne seurassaa oli nainen joka lupautu ottaa meist kolmest kuvan. Yhes vaihees mä aloin köhimää ku Kaika toises käes oli rööki, joka oli just miu puolel ja tokasi et kröhöhöhh mä saan syövän. Pahoitteliha se siinä sitte :'D


Ilmeeni just ennenku aloin köhimää : D

Sinä päivänä meni kyl iha hirrrrrveesti rahaa. Enää en toista kertaa anniskelualueen osta limpparia... 2limpparia makso 9e?! Mitä ryöstöä....

Lauantaina sitten oliki vähä enemmä kattomista. Oli Kaija Koo, TK, Finntroll, Kotiteollisuus ja Mokoma! Ja ai vitsi oli kova meno Finntrollin aikana! Niskat senki takia melkose jumissa... Tuli lettii heilutettuu ;) Ja vikan biisi aikana paitaaki... Hetke mielijohteesta kiskasin paia veke ja heiluttelin sitäki sitte! :DD Viimeeks olin nähnä Finnrtollin Vaakunas 3vuotta sitte. 

Ja hahaa! Mulla kävi haaveet toteen. Bongasin 3trollimiestä! Ooteltiin Jonetan kans yhe aidan luona, mistä niitte piti mukamas kulkea. Jonetta läks anniskelu alueelle sitte kahtoo oisko siellä ni 2 oli siellä! Juoksin sitte sinne ja huomattii et pari niistä kulkeutu sisätiloihi. Riennettiin sinne sitten ja HAH! Yksi jäi haaviin. Huikkaisn sille ja osoitin *huonoa käytöstä kyllä...* : ''HEI! Sinä siellä!'' sit se käänty.. ''Juuri sinä! Tuletuletuletuletule tänne...'' Samal heiluttelin sormeeni :---D Sit hihkuin, että vihdoin ja viimein edes yksi trolli! Saisinko yhteiskuvan? Ja hää suostu mielellää. JEIJ! :---)))))

Hiuste alleha sitä piti päästä sitte joo.. Olo oli toises kuvas vähä ku Mona Lisa :D

Mutta sitten paras osuus tässä asias...... Bongattii aiemmin jo laulaja ja sain kuvan hänenki kanssaan. Sitte, halusin paitakojulle ostamaan niitten paian. No perkale ku noli jo haettu sieltä pois!! Myyjä vaa tokas että Matias *laulaja* haki ne joku aika sitte. Mä sit tokasi että perkale, ny etitää se mies! Mä tahon paidan!Pää kolmantena jalkana riennettii anniskelualueelle takasin ja sanoin Matiakselle: ''Hei taas! Olitte jo hakenu paidan pois kojusta, ja miä haluan semmosen!'' Soli himpa vaikia asia, kun noli jo pakattu pakuun ja hankala alkaa sieltä sitten niit tonkimaan.. Siin oli häne seurassaan 2 muuta miestä ja ne jäi sitten siihen meidä kanssa kun Matias hilppas hakemaan kamojaan sitten autoon. Minä sitten siinä väittelin ja vääntelin niitte mieste kanssa tätä paita asiaa. Lupauduin vaikka kahtomaa ite sen paidan sieltä ja pakkaamaan auton uudelleen... Mutta ei... Sit käviki ilmi että toine niistä oli bändin kosketinsoittaja! Jonetta vaa oli et tää on yks niistä ja huomas vaa siitä kun sil oli korvas möhnää : DD *niil oli tekopeikkokorvat keika ajan..* Hihkuin ja ilostuin sitte uudelleen että haa kolmas peikko jäi kiikkiin!

Ehä miä tajunna että tää mies on yks niistä 8( Onneks Jonetta tajus!

  Nämä herraset ketkä kaksi jäivät siihen, luulivat minu oleva humalas! Itseki sanoin että minähän en juo, hyi. Jonetta viel tarkens, että tämmönen tää on iha selvipäi. Johonka toinen vastasi: ''Ei voi ku nostaa hattua!'' :D

Ai vitsi oli kyl hianoooooooo! :----) kyl kuvat kertoo enemmän ku tuhat sanaa! Parempia ne o ku nimmarit. Kuvia on vaikeampi väärentää ku niitä :--)

Illan lopuksi oli sitten Mokoman vuoro ja ne veti tosi hyvi kans! Oli kyl niiiii hyvät bändit putkee et oksat pois. Wuhiiii!!!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti