perjantai 5. heinäkuuta 2013

Kuulumisia

Pitkästä aikaa ihan vaan KOTONA! Oottelen kun ostajat hakee tuon ruokailusetin poies. 

Aika kuluu nopiasti ja välil tuntuu, ettei oo oikee ehtinä viettääkään kesää mitenkään. Juhannus mulla menikin töissä, onneks Nipa pääs poikie kans mökille viettelee aikaa :) Kävin mieki siel töitte jälkee sitte.

Päivät kuluu päiväst toiseen samal kaaval oikeestaan. Aamupalan teko klo 7:ksi, aamupalankorjaus, paikkojen siistiminen, pyykkäystä yms siivousta. Ruuan teko klo 13:sta jne... Iltapala klo 19. Saatampa ehtiä nuis väleis olemaa mäellä apuna myymäläs. Eli olen oikeestaan joka paikan höylä! Kodinhengetär, juoksupoika, kantojuhta, kaupparatsu jne... 
Mutten valita. :)

Muutamana, ellen useampanakin aamuna oon heränny samaan aikaan ku porukat. Eli klo 4:ksi mäelle tai 5:ksi.  Eli herätys on ollu jotai 3:45 tai 4:45. Ja huomasin, että tohon aikaa ku herää, ei väsytä yhtään aamulla! Kuuen jälkee jos herää niin ei saa kammettua ihteesä ylös millään... Sit vielä ku nukutaa Niilon kans aitassa, hiippailen sisälle kenenkää huomaamatta ja äitee meinaa saada slaagin ku tupsahan jostai nurka takaa :D Jakeki yks aamu sano, että musta olis murtovarkaaks ku pystyn hiipimää sisälle ja lukemaan sanomalehteä olkkaris ihan niitten makkarin oven takana ilman et kuulee sitä. Buhihih :--)


Jonetan kans käytii yks päivä kerää äiteelle kukkasia :--)

Jaaaaa sitten semmone asia minkä olen kokonaan unohtanu kertoa.... Mää hävisin sen mun ja Niilon vedon...... Perkale 1cm vain!!! 1CM?! Ai vitsi ku otti pattiin... Ja Niilolta läks 11cm... Häne mielestää ois lähtenä enemmänki jos ois repässy kunnolla... Mrh... No, ei auta valittaa, mä tiijän tehneeni isomman työn ;)

Mutta, kuten kauneus on katoavaista, niin on ''laihuuskin''. Par cm on tulna navan kohalta takasi, MUTTA navan alta, missä se kuuluisa pömppis on ollut, ei ole tullut senttiäkään!
Ja siitäkös mä oon ylpeä! :) Kuhan taas pääsee tänne kotia, niin alkaa taas treenien paluu arkeen. Porukoil olles ei semmoseen oikeen riitä aika, saatika puhti.. Mut kyllä tuolla saa juosta ees taas ja kanniskella mansikoita!

Sellainen rypeämä. Millo lie seuraava kerra ehdin kirjotella. 

ps. Tääl alko ukkostamaan... :((((

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti