perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kotona

Ja niin minä saavuin kotio Niilon luokse.

Kesä porukoilla meni nopiasti (ei sillä etteikö kesää olisi jäljellä). Haikeaa oikeestaa taas lähtä sieltä, mutta ainahan sinne pääsee uuestaan :---)

En kyl ymmärrä miten olen saanu sinne roudattua niin paljon tavaraa... Oli oikeastaan jonkimoinen muuttokuorma mukana :D

Aamulla kerroin meijä keräilijöilleki (pariskunta jäljellä), että lähen tänä iltana kotia. Ja voi että ku ne voivotteli! Samaiset immeiset ostivat miulle MUUMIMUKIN!!! Olen kuulemma ihana ihminen ja hymyilevä jajajja :) Hih. Samaisella reissulla siis, kun vietiin ne tuonne Savonlinnaan Olavinlinnas käymään. Iha intopinkeenä sinne lähtivät :) Superpuperia kuten sanovat.

Tänää meinattii Niilo kans kahtoo joko leffa tai Game of Thronsia. Nii ja Niilo aatteli tehä mustikkapullia! Lähti viel kaupas hakemaa jauhoja.

Ja siitä aasin siltana, meillä ei ole enää autoa. Siin peräänajos se meni siihe jamaa, että turha alkaa korjaamaan vanhaa autoa. No, dramatiikan jälkeen minä päätin, että meille ei hommata enää autoa, piste. (oli siis äiteen auto käytös, et äiteen pussista ois menny) Kuljemme siis fillareilla, kävellen tai bussilla! Ja oikeastaan se tulee halvemmaks. Eikä miu tarvi tunte syyllisyyttä siitä, että en itse pysty maksamaan vakuutuksia jne... Jotenka meijän elämä koki muutoksen, mutta minun harteilta tippu taakka :) Tietysti vaatii totuttelua ja vähän järjestelyjä miten pääsen töihin esimerkiksi... Tarjoilija hommat on yli 10km päässä mutta keittiö hommat on lähempänä. Äkkiäkös mä harjoitan itseäni, että jaksan polkasta töihi pitemmälleki ja jaksan puurtaa siel sitte vielä :D nii ja polkee kotia...

Ja nythä mun täytyy sanoa se, että ei mulla ole tullu senttejä takasi! Kiloki o lähtenä jopa lisää entisestään!Ny ku piän tän homma yllä ni hyvä tulee :) Ajatuksen aois kans alottaa yhe kaveri kans kuntonyrkkeily.... Toivottavasti saadaan aikaseksi alottaa! 

Semmoisia kuulumisia täl kertaa. Ny ku kotona on ni ehtii vähä enemmä kirjottelee ja laittelee kuviaki :)

ps. Koko tänä aikana kun mul on ollu blogi, niin ny o kävijöit yli 5000!? Minust vähä kummallista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti