sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Partsin uus asukki!


On ollu miun pienenä haaveena tohon meijän ''parvekkeelle'' tuolien kaveriks pikku pöytä. Mitää hienoo saatikka kallista ei viitti siihen hommata, koska myö ei siinä kuitekaan vietetä niinkää aikaan. Varsinkaa kesällä, kun ollaa porukoilla hommis. 

Mutta hahaa! Tänäämpä kun käytii Niilon toisel mummol, saatiin sieltä matkaamme tuommoinen rottinki pikku pöytä, missä on irrallinen lasi. Alkuperäinen väri oli mitä kaamein, ja halusin sen joko valkeaks tai mustaks. Päädyin mustaan, koska meil oli pie määrä mustaa spraymaalia. Ja sopiiha se toho mun tekemään naulakkoonki. (naulakko tehty pakoputkesta :) )

No, se meijä maali riitti vain pieneen osaa pöytää, sit piti soittaa kaverille oisko sillä lissee. Oliha sillä! Jeij. Mutta eipä sekää riittänä koko pöytään.. Pitää hommata yks spraypurkki viel ni saa viimesiteltyä ton pöyän. Mut kyl se täl hetkel jo paremmalt näyttää ku alkuperäinen ;)


Psst. Myönnettäköön, että tää o valekuva. Niilo spreias ton pöyän enkä minä, en oikee handlannu sitä hommaa :---D


Tämmöinen pikku kokonaisuus meillä. Tuolit on Nipan porukoilta, vähä retso meininkii tj. Toho naulakkoo vois kyl laittaa roikkumaa jonkuu lyhdy. Tai amppelin. Mutku kesällä kun ei kotona pahemmi, ni kukkaset vaa kuolis sitte... Katotaa mitä keksitää. Niilo meinas chilejään totutella suoraan aurinkoon tuon pöydän kans... Märh.

Mitä jännää keksis näitte kaveriks?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti