perjantai 31. toukokuuta 2013

Ny son lopullisesti ohi!


Tänään sitten oli virallinen valmistujais juhla koulussa. Kävin sitten itse hakemassa vain ruusun, todistus kun jo on kotona. Oli muuten salissa kuumat oltavat... Perske liimautu tuolii kiinni melko nopeesti ja muuteki tukala olo.. Yh.

Nyt on siis koulu jäänyt kokonaan taakse. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Juhlamekkoa mulla ei niinkään ollu, oli vain valkoinen tuubitoppi ja liehuhame. Loppusilauksen anto niittivyö ja kengät. Isomma päänvaivan aiheutti hiukset... 

Kahtelin netistä vaikka sun mitä helppo tekosta kampausta. Pisti sit silmää semmonen rusetti kampaus. Kokeilimpa sitä sitte illalla. Ja se jopa onnistui! Olin oikein tyytyväinen. Kihariin en niinkään.. Suoristusrauta ja kiharrin ei suostuna yhteistyöhön munkans. (tai sit en vaa osannu...)

No, aamulla luottavaisin mielin aloin kampausta väsäämään. Ja voi perkale, kun rusetin teko ei sit luonnistunu samalla tavalla kuin illalla......... Mut kiharat taas onnistui hyvin!  Kuvista voi arvata kumpi on illan tuotos ja kumpi tän aamun.
No, kampaus oli van pari tuntia kunnes sen purin. Töihin sutasin vaa sitte hiukset muute kiinni. 

Ps. Olen minä hyvä lähihoitaja joo, piti aamul ottaa Burana C, mutta otinki Paramaxia. Joku menny siirtämään burana liuskan muualle ja tuona tilalle paramaxia... Tokihan oisin voinu liuskan katsoa tarkemmi. Hmhm.. :D

2 kommenttia: