perjantai 3. toukokuuta 2013

Juokse sinä humma, kun tuo taivas on niin tumma!

Vapun jälkeen piti ottaa isompi vaihde silmään, kun tuli perseiltyä. Olempa siis nyt käynä aamuisin juoksu/kävely lenkillä! Ja päälle sitten päivän treeni :) Edelleenki se rasvanpolttaja tabletti kuumentaa sisuskaluja, mutta päätin, että vetelen niitä ainakin kuukauden. Jos kerta o ostettukki ni sit syyääki! Lueskelin niistä kyl, että ne ovat ns. lumetta vain ja että piristävät, eivät muuta. Mut mussutellaa niitä edes piristyksee sitte ;)

Juoksu/kävely on kyl ollu mieluista hommaa. En ois kyl uskona itsestäni, että siihen jopa tykästyisin. Ny on vaa ruvenny vasempaa polveen ja oikeaan lonkkaan koskemaan... Mutta katsellaan jospa ne tottuisivat tähän ''rääkkiin''. Tai sit kengis vika? Katsellaan :)

Oon ottana täs välis kuviaki, mis vaihees mennään. Mut niist on jotenki vaikea hahmottaa kui paljo on lähtenä. Otimpa siis mitan ja laitoin navan kohalta ympäri lähtö lukemaan. Ja kyllä, ohan sieltä jotain lähtenykki! *oheinen kuva siis* Vielä on loppu tulokseen matkaa 2,5cm!! Sitten mittasin navan alta. Härre gyd, -6cm?! Kyllä se pömppis pienenee! :)
Ite oon jo iloissani siitä, että tuloksia jopa näkyyki. Ajattelin alussa, että se 7cm pois saamine ois sula mahottomuus. Mut jos kerra o lähteny jo 4,5cm ni kyl lähtee viel se 2,5! Toivotaan aineki :) Matkan varrel  on kyl saanu kuulla sitäkin, että ''mistä sulta muka mitää lähtis, oot jo muuteki niin laiha''. Ja nais puoliset on siis kommentoinut. Ja luulis ny naiste varsinki ymmärtävä, että vatsan seudulle useite ilmaantuu se vararengas, pömppis, lötjäke... Voin olla ehkä muutenki rakenteeltani pienempi kuin ''valittajat'', mutta saan minä ny kiinteyttää ihteeni! Ei multa ole kiloja edes lähtenä kun 3-2kg vuoden alusta. Että laihtumista en siis havittele normipainoinen kun muutenkin olen.

Niilostaki o lähtenä hyvi senttejä, olen ylpeä! Vaik vähä koitan tietty sabotoida ;) vain farkkujen tähden! 

Tänää lähen Niilon +sukulaiste kans mökille talkoo hommiin. Varmaanki nukutaa aitas.. Hrrr! Pitää pakata kaik lämpöisimmät vaatteet mukaan :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti