sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitienpäivä!

Onnea vielä kaikille äityleille! :)

Eilen käytiin mummoa moikkaamas. Matkalla käytii äiteekaa Viherpeukaloilla ostamas mummolle karviais puskia. Eksyttiipä myös 1e perennojen luo. Piti siin välis käyä hakemas autosta tabletti, kun aina ei tienny mimmosia kukkia noist oikee tuleekaan. Googlettamallahan ne sieltä löyty. Kätevää!Jännän kukkaisesnkin löysin, joku kärsimys köynnöskö se oli? Olis kyl himottana ostaa se, mut oli kyl kalliskii (miu mielestä), 29e maksoi. Tokkopa olis meil selvinny :) Niilolle kyl ostin chilin, mikä on nimeltää Hot carrot. Iha ku sil ei olis tarpeeks niitä, nyt niit on 8kpl... Tää päivä meni ensin autellen äiteetä myymälän siivouksessa. Rojuja kanneltiin pois, ikkunat pestii, verhot vaihettii mansikkaverhoihin jajajaja! 
Edelliseen iltaan vielä kun siirryn: väkerreltii koruja, tai äitee teki itellee rannekelloa, miä väsäsin huvikseni korviksia. Tein sit vielä toiset samal tyylil mut 2värillä Niilon äiteelle vihreä bileisiin :)
Kivoja pikku helmipurkkeja! Äitee lupas ne miulle kun ne tyhjenee :)

Puolilta päivin äitee sit heitti miut Asilaan mis Niilo oli porukoitte ja mummosa kans.
Siellä sit hääräiltii eka ulkona. Sieltä löyty jonku elukan (toivottavasti elukan..) luu!
Jännää.. :) Ja pikku örkkinenkin pääsi kuvaan parahiksi.Viel tuli Niilon täti + mies ja sitte kilisteltii. Itte en tykkee mistään alkomahoolikuplivista ni sain pommacia :---) Vähä semmost menoo ja meininkii siis! Harmitti kyl itteeni, kun ei ollu mitää jännän kivaa annettavaa äiteelle. Lupasin kyl jalkahoidon! Ainahan hää sanoo, ettei mittee tarttee, mut kiva se on jotai antaa. Mieki tahon jotai antaa ku iteki saa jotai joskus. Ja vielä käytännöllistä tai ylipäänsä semmosta mitä tulee käytettyä. Nuorempana tuli ostettua jotai hölmööki, ku ei oikee aivot raksuttana siihe mallii, et ois tajunnu ostaa jotai käytännöllistä.

Mutta, äitee tykkee miusta varmaanki, vaikkei se mitää materiaalia saakkaa. Intoudun joskus siivoilee, teen jalkahoitoi, keitän teetä (tärkeä asia!) jajajajaja mitä äitee pyytääkään, ni kyl mie sen teenki. Äitee o tehnä kaikkea miu ja Joneta eteen ni pittää antaa jotai takasinki! :)

Luv ju mami! ♥ 

1 kommentti: