sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Ah, mikä aamu oli tänään, kun heräsin! Aurinko paistoi kirkkahasti ikkunasta, eipä paljoo enää nukuttana sitten. 

Pienen harkinnan jälkeen päätin  mennä ihan ottamaan aurinkoa, meijä ''partsille''. Kyllähä mä siel viihyin jonku aikaa ja pientä punaisuutta oli havaittavis sen jälkeen. Aurinkorasvaa kun ei meijän taloudesta löytynä... Mut en palanut! Olin omast mielestäni vähä koomise näköne, kun oli joo biksuje alaosa, mutta niitten parina oli nuo silikoni rintaliivit. Eli kaukaa katottuna joku saattoi luulla, ettei mul ole yläosaa laisinkaa. Ja kaiken kruunas valtra lippis. 

Alkuviikosta ja kok viikonlopun on olna puhetta, että pelattas taas carcassonee. Ja tänää pelattiiki! Kyl vaa tulee huomattua, että se peli laittaa mielen kiehumaan.. (minulla varsinkin) Mut son silti kiva peli! Vaikka olen aina pistemääris hännillä, ellen täysin viimesenä. 

Pelin jälkeen käytii best burgeris syömäs. Ja voin sanoa, että melkoisen hidasta palvelua siellä on! Mä sain sipulirenkaat ennen muita ja söinkin ne, ennenku toisil oli ruuat. Ripotellen tuli ranksalaiset muille, burgerit ja pitsa, vikana sitte subi. Köpsää tuommonen...

Siitä sit suuntasimme kohti rilloa, missä jälleen kerran otin sen mansikka-mango drinkin. Aurinko oli tosin jo menny sen verta sivummalle, ni ei paistana siihe terassille enää. Ja kylmähän siinä sitte tuli. Sisällä viel toine kierros ja sit kotia kohti. Ja voivoivoi kun otin ison limpparin... Tuntu et poksahdan siitä hiilihapon määrästä.


Vallan mukava päivä tänään. Voitti se sentää kotona oleskelun. Seuraava kerra vois pelata monopolia tms. peliä. 

Huomenna suuntaamme jälleen aamusta juvalle hommiin. Ja viedää Filikin sinne nyt jo hoitoon enne reissua. Ei viitti ees taas ajella sitte loppuviikosta. 

Nii ja loppuviikosta onki koululla ne valmistujais kekkerit. Talsitaa sitte lavalle taas. Ja edelleenkää en tiijä mitä laitan päälle....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti