tiistai 9. huhtikuuta 2013

Sisustuskärpänen iski!

Taas jostain syystä mulle iski himo sisustaa! Päätimpä siis yöllä ruveta siirtelemään tavaroita paikasta A paikkaan B.


Ikean expedit tumma hylly sydeemi alkoi jossain vaihees kyrsimään mie aika paljon. Sei vaan enää näyttänä kivalta telkkasi tason vieres. Päätimpä siis siirtää sen pois siitä!
Plus kaike lisäks ärsyttää kun katse kiinnittyy sinne miusta aina ekana. Ja hyllyt näyttää kauhealta tavaraa pursoavilta..Ja tämäkin kohta.. Tän seinän ja sohvan väli on suht haasteellinen. Ei kehtais mitä tahansa siihe tunkea. Mut halusin sit sen expedit hyllyn tähän! Tuon ruskean laatikko rahin tilalla on yleensä ollut semmonen valkoinen sivupöytä, mut kuvan otto hetkellä soli Miikan käytös kun hää ja Niilo pelaili...


Thadaa! Paljon valoisampi ja kivempi asettelu. Filille ei ny löytynä muuta paikkaa kun tosta peilin eestä, mut eipä se sitä varmaan haittaakaan. Tosiaan toi peili oli ekana lattialla patterin eessä, mut Niilo äkkäs laittaa sen patterin päälle. Peittää kivasti ikkunaa, ettei kaik ohi kulkijat näe meitä. Saapi ilkosillaa vapaasti kulkea, hähää :--)


Ja tämä siis siirty tähän! Paljon kivempi tässä. Piti vähän saada pikkurompetta piiloon tai oikeestaan myös heitettyy menemään. Ärsyttää kun pientä tavaraa alkaa vaan keertymään. Pitäs vaatehuonekin kahtoa TAAAAAAAS lävite.. Eteisen lipasto pitäs kans kahtoa. Sinne keertyy kaikken eniten pientä kamaa.. Ehkäpä muhun iskee viel nyyräys kärpänen täs joku päivä :)

Mut siis hei, onko nykynen tavaroitte sijoittelu parempi?


2 kommenttia:

  1. on :) filille vois keksii jonku tason mis se ois,ei sti vahingossa tipu mitää terraa jne.

    VastaaPoista
  2. Sonki helpompi sanoa ku tehä... Tasot loppuu keske D:

    VastaaPoista