tiistai 9. huhtikuuta 2013

Riemun revähtävä keilaus


Päivät menee vinhaan ni vallan unohtuu kirjoitella tännekkin!

Mutta: perjantaina Konsta (velipuoli) tul meille siks aikaa ku porukat oli synttäreillä. Käytiimpä sitten mäkkärissä, oivoi. No, en suur mättöjä vetäny, lastenateria ja töntöntöön: lelu vielä päälle! :D Kisa kärsii kun mäkkäris joutuu käymään. Mut liikkuu liikkuu ni lähtee!

Myöhemmi illalla käytiin hohtokeilaamas. Heti ekalla vuorollani reväytin vasemman reiteni! Ja siitäpä alkoi sit sen illal alamäki.... Eipä aikaakaan, kun oikea reisi sanoutui irti kans.. Äkkiä Tiina-kummille viestiä, apuva mitä teen, kisa menee piloille. Käski sit pittää kylmää reisillä. Pyysin myyjäkassasetä henklöltä jääpussia sitten. Hääki kyl ääneen ihmetteli kui onnistuin reväyttämään molemmat, saatikka edes yhden reiden. No, siinäpä sitten jäitä pitelin koko keilaus vuoron ajan. Tietysti omilla vuoroilla keilasin, tuskallinen ilme kasvoilla ja tosi hehkeellä tyylillä. Yhs vaihees sitten sama kassasetä tuli kyselemään miten voin ja auttaako jäät. Vastasin vaan : joo kyl vähä auttaa. Sit se jäi seisomaan siihe? En kuitekaa ääneen miettiny, mitäs hittoa siinä seisot. Siitä se kuiteki hetke päästä lähti.

Keilaus ajan loputtua vein sitten jääpussin takasi tiskille. Samainen kassasetä sanoi, että toivottavasti et kipeemmäks tule. Vastasin vaan, että myöhemmi laitan viel jäitä uusiks. Ja kaiken huippu mitä hää viel mulle sano:''Toivottavasti sul on kotona joku, joka lämmittää sun reisiä...''. En voinu muuta vastata, kun et joo on siel. Joha ny sentäs oli ilta joo.. :D Äitee naureskeli, että kelpaan vanhemmillekin. TOSIN huolestuin näytinkö ite nii vanhalta, kun olin Konsta 11v kans keilaamas? Ei kai mua luultu äidiks. Härregyd!
Olin sit yötä ukolla, ajettii siis yöllä niille sitten. Joteki hassun hauskaa olla kahvi kupposte äärellä ukon kans kahestaa ja jutella niitä näitä. Ähihi :)

Pienoinen bloggaus täl kertaa :---)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti