torstai 11. huhtikuuta 2013

Raivausurakoitsija Nannu palveluksessanne

Mulla on ny iskenyt jokin tavaroitten-pois-heitto-tauti. Ärsyttää nii sikana, että sitä turhaa kamaa vaan jää pyörimään kaappeihin. Itsehän olen ollut nuorempana semmoinen, että haalin kaikkee pientä kivaa ja kaiken pit olla esillä, koska noli nii kivoja. Onneks sentää jotenkin olen asiasta päässyt eroon. (vaikka edelleen haluan, että tietyt jutut on esillä) 
Tosin tän mun sivubisneksen, partyliten, takia niit somisteit tuppaa tulemaan ja olemaan liiaksikin. Onneks voi viijä äiteelle hoitoon niitä sitten. Tosin sinnekkään niitä koht kehtaa viijä, kun neki jo pursuaa siellä.

Nytpä päätin siis raivata vaatehuoneen! Se onkin semmoinen tavaroiden maailma, että oksat pois. Kaikki mahollinen mikä pitäis saada pois silmie eestä, sujautetaan vaatehuoneeseen. Minä enemmänkin harrastan siis tätä, ei Niilo. 


Ja kyllä, päätin vieläpä levittää kaikki tavarat pitkin makkaria. Itse asias täs ei näy ees kaikki tavara mitkä otin vaatehuoneesta pois. Esim jos kuvan oisin ottanut pari askelta taaempana, ovi aukon luona oli enemmä tavaraa, plus missä näkyy eurokangas pussukka, niin sen luona oli iso kasa pusseja kans. Järkyttävää? Ehkäpä, mutta veikkaan, että monella muullakin on ollut edes KERRAN vaatehuone sekaisin ja täynnä tarpeetonta kamaa. Ellei jopa tälläkin hetkellä... ;)


Tämä ei ole vielä siisti versio vaatehuoneesta, kuvitelkaa se tavara vuori tähän pieneen tilaan. Sitä oli valehtelematta lähes leukaan asti (olen 164cm pitkä). 


TADAA! Ja tältä loppu tulos näyttää! Sain kaiken tarpeellisen tavaran järjestelyä hyllyille tosi hyvin, että kaikki mahtuu. Ja kaikki tarpeeton sai lähtä ihan suoraan roskiin. Kävin kankaatkin lävite ja kaikki aivan pieni ja riekaleiset palaset saivat lähtä. Mitähä mä niistä kankaista keksisin tehdä? Pari mekkoa oli joskus suunnitteilla.. Ehkäpä joskus. 
Olen oikeastaan erittäin yllättynyt itseeni, kuinka sainkin vaatehuoneen näyttämään tältä?  Mussa on piileviä kykyjä...  Käytän kykyjäni välillä äiteen luonaki, kun intoudun järjestelee kamoja tms. Sit hää soitteleeki miulle, että missä mikin tavara on.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti