perjantai 26. huhtikuuta 2013

Mini valmistujaiset

 Nipatti tos joku päivä kysäisi, milloinkas piän valmistujaisjuhlat.  Juhlöa juhlia en piä, mut parit immeiset kuttun kahville. Mut Nipatin kans piettii tänää kahden kesken pikku pirskeet! :)

Tälläinen näky ootti mua kotona! Käytii yhessä kaupungilla, mut tulin perästä sit bussilla. (kävellä oisin voinut, mut balleriinoil en oikee tahtonu....) Ja olin melkoisen yllättynyt!
Paketin sisällöstä olin hiukan (HIUKAN?) vihjaillut. Mut se, että miua ootti ruusut, tee ja aino-jäätelö! HIH :) Aino jäätelö on mun herkkua... omnomnom!


Tidints! Paketista putkahti esiin Hemuli muki ja kulho! Ja mie ootin vain mukia.... Oih ja voih miu mies on ihana! :))) Hassunhauskaaihanaa! 


Teen ja jäätelön mussuttamisen aikana katottii disneyn leffa Urhea. Minä siis halusin.. Niilo ei  niinkään innostunu. Mut kyllä sekin nauroi! Minä aas loppua kohden suorastaan kiehuin, kun leffa eteni nii hitaasti ja ei asiat tapahtunu nopiasti jajajajajajajja ÄRÄRÄRÄ. Siispä huidoin viuhdoin kirosin huusin. En ole siis parasta leffa seuraa. :D Mut iha jees leffa!

Ens viikol miu pitäisi saada paperit kouraan. Sit on todistusaineistoa siitä, että 2vuotta on taas aherreltu ja ammatti (jälleen) saatu! Mutta, katsotaan mitä elämä tuo tullessaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti