torstai 4. huhtikuuta 2013

''Minä olen etsinyt sitä kolmesataa vuotta. Minä en välitä mistään muusta kuin siitä''

Pari päivää sitten löyty Niilon paidan alta viimeinen kaivattu muumipokkari! (Niilo piilotti sen siis....) Nyt mulla on siis pokkarit kaik. Vielä ku sais kirjana Muumi ja suuri tuhotulvan. :)
Parasta aikaa lueskelen Vaarallista juhannusta, jäljellä lukemattomina ois sitte Näkymätön lapsi, Muumipappa ja meri, Muumilaakson marraskuu. Hii! Ja minä kun en edes tykkää lukea. Mutta MUUMIT! Parasta lukemista tähä asti mitä oon koskaa lukenu :)

Nää tarinathan on kirjotettu vuosien -46 ja -70 aikana. Painovuosia kun tarkastelin niin Taikatalvi ja Vaarallinen juhannus on painettu -87, Muumipeikko ja pyrstötähti -94 ja Muumilaakson marraskuu -08. Loput on -91. Omistankoha näitä vanhempia kirjoja edes?


Sitten olen vallan unohtanu kertoa! (tähä hätään en muista kertoneeni) Löysin itselleni vihdoin ja viimein joku aika sitten -90 luvun lasten astiaston lautasen! Ja iki onnellinen olin siitä, että sain sen posteineen päivineen 43e:lla. Kirpashan se, mutta parempi tuo hinta kuin yli 60e!  Ja äiteeltä sain tuon lusikan.. Hankin hälle sit saman tyyppisen lusikan tilalle, muumi puurolusikan! :D 


Jonetta naureskeli, että miun ja Niilon eläkepäivät on turvattu miun muumiastioilla. Mutta empä kyllä niitä myy! >:) Juon muumikupeista vielä vanhana kurttusena mummona ja lueskenen muumipokkareita aina uudestaan ja uudestaan, kun kuitenkin iskee dementia, niin ei muista mitä niis käy. 

Muumin täytteinen postaus taas. Mut haittaakos se mittää, oiva aihe! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti