torstai 18. huhtikuuta 2013

Lihaksikkaat synttärin vietot


Anteeks sori anteeks, hiukan viiveellä kirjottelen viikonlopusta.. 

Mutta siis! Mänin perjantaina Jonetalle ja suit sait siivoilin jälleen. Hahaa :D Syystä että lauantaina vieteltii Jonetan synttäreit. Ja lauantaina mänimme siis Helsinkiin kahtelee Fitness classia. (menikö oikein?) No, itsehän en asiasta mittee tiijä, mut Jonetta ties ja se riitti. Itse matka mäni ketterästi ja löydettiin jopa hyvin autolle parkki. Sittempä lähettii kipittelee kohti kulttuuritaloa. 

Ja voihan moro... Koskaan en ollu nähnä nii paljon timmejä ihmisiä! Tunsin itteni vähä mursuks. Narikassa kun ooteltii vuoroa, näin myöskin ekan kerran livenä Bullin, herrrrrrra mun jeeeeee minkä kokoinen! Olin jopa tökeröidiootti ja kajautin ääneen ''hyi helvetti!''. Mut muuta ei tulna mieleen sillä hetkellä. Vähän viiveellä tuli muös mieleen, että se mies syö varmaan pikku lapsia aamupalaksi.. Mutta, makunsa kullakin. En tahdo arvostella, kerroin vain mitä silloin mieleen juolahti. 

Ekana oli siis miesten osiot, mitkä taas ei meitä kylläkään kiinnostana. Henkilökohtaisesti en pidä lihaskimpuista. Saa olla lihasta, mut rajansa kaikella (muista Niilo!). 


Melkosia kyrmyjä olivatkii kyl. Täs kuvas tais olla ne 40-vuotiaat. Huuhhuh.....

No, eipä myö miehiä kahtellu kauaa, tahdoimme RUOKAA! Ja eipä myö tiijetty mihinkä suuntaa kannattaisi männä käpeksimään, jotta löytäisi sellaisen paikan mistä sitä löytäisi. Siispä talsimme vain, kunnes piti päättää käännymmekö vasemmalle vai oikealle, tai kenties kuljemme vain suoraan? Jonetan tuntemuksien mukaan mänimme suoraan. Ja löysimme siwan! Mutta ei, ei kelvannu ostaa kuin limppari. Tarvoimme matkaamme ja löysimme baarin. Kysyttiin sitten sieltä missäs vois käyä syömäs. Siellä sitten yksi naisasiakas näytti oikein ikkunasta, että tuohon voip männä, hyvää sapuskaa. Vielä täsmensi, että ''elkää menkö tuohon hieroma laitokseen''. :D

Kävimme syömässä siis thaimaalaises ravintolas! Itse uskalsin tilata vain kevätkääryleitä (ainoa tuttu sana joka löyty listalta) ja Jonetta tilas tulisen kanakeiton. Minun sapuska oli hyvvee, ei valittamista. Jonetalla sen sijaan oli ongelmia... Keitto oli liianki tulista :D Loppu peleissä hää ei ees syönä kaikkea, mutta söi kyllä riisikupin tyhjäksi. Mut kyllä vähän helpotti nälkä oloon edes!

Sitten kävi hauskanjännä juttu. Tätimme soitteli jo aiemmin onnitellakseen Jonettaa ja yllättyi, kun kerrottiin olevamme tulos Helsinkiin. Toisella kerralla kun hää soitti, niin tivasi osoitetta missä täl hetkel ollaan. Näimme siis pitkästä aikaa ihan yht äkkiä tätiämme sitten! Oli kyl hassunhauskaa. :) Käytiin jossai uimahallin kahviossa rupattelemas ja sitten suuntasimme kohti kulttuuritaloa jälleen, oli naisten vuoro männä lavalle. Ennen sitä kierreltii vielä tätimme kanssa myynti pöytiä, mitä oli heti kun ovesta pääs sisään. Jonetta tokas, että tuolla ois kisabikineitä. No sinneppä sitten suuntasimme! Siinäpä niitä tiirailtiin ja tokastiin, että ei taija olla halvat. Myyjä sit sano, että nuo tuossa on n. 500e ja tuon nuken päällä n. 900e. Tätimme siihen: ''Herra jestas! Puolen kuun palkka postimerkin kokoisessa kappaleessa!''. Pikkase oli naurus pidättelemistä :D 

En osaa nyt kertoa ketä tässä kuvassa on....

No sittempä oli niitte naisten vuoro. Kyllä olin iha ihmeissäni, että miten ne on päässykin semmoiseen pisteeseen kroppansa kans! En siis voi antaa kuin kehuja. Itse en niinkään osannun oikea oppisesti arvostella kisaajia, arvostelin enemmänkin bikineitä. :D Kyllähän mä koitin kovasti arvuutella kuka saattais voittaa, mut useammin meni mönkään ku oikein.

Mutta voin kyllä sanoa, että motivaatio kyllä koheni mun ja Nipan kisan suhteen! Mä perkule vie aion sen päihittää... Itse asias miulla on ny jo lähtenyt navan kohilta 2cm ja pepusta 2cm! Navan kohilta ku lähtee viel 5cm, niin voitto on mun! Toukokuun vika päivä oli se viimeinen päivä, mutta sain armahduksen lisä viikkoon, kun olin kipeä enkä saanut treenata yhtään.. Mutta ei se sitä meinaa että meinaan lepsuilla ;) 1 kommentti:

  1. Vasemmalta Janni Hussi,Eveliina Tistelgren, Piia Pajunen ja Elli Junttila,eli Fitness-luokka :p

    VastaaPoista