perjantai 12. huhtikuuta 2013

Hey lady you have a nice bag!

Mitähän olen kirjotellut viimesimmis bloggauksis? Siitä, että sitä tavaraa pitäisi saada pois?
Kas kummaa kun löysinkin tälläisen:

Aivan IHANA boxi laukku. Ja oikeastaan en maksanut tästä kuin vaivaset 2e. Koska, myin yhden liivin 5e:lla ja tämä ihanuus maksoi 7e. Hyvän matikka pään omaavat pystyvät laskemaan/päättelemään tämän 2e maksamisen. Olen itseasias tätä kattellu H&M:ssä aikaisemminkin ja silloin se on maksanut päälle 14e. Sillo en raaskinut tätä hankkia... Mutta kun tilaisuuteni tuli ja tää oli alennukses--> WUHIII! SE ON MUN! :))

Tuo koru taas on parin vuoden vanha (?) ja se ny män siihe vähä rekvisiitaks, kun seki on nii kiva. Harvoin tosin käytän kun son nii blingi. Mut empä siitäkään maksanu ku pari euroa aikoinaa. ;)

Eilen oli Partyliten kesäkuvaston lanseeraus ja miun päälikkö pyys minut sinne sitten laittelee yhen pöydän koreaks. Käytin siis tilaisuuteni hyväksi ja korkkasin korkokenkä kauden avatuksi itselleni! Erittäin harvoin tosin käytän korkokenkiä, miun jalat ei kestä.. Mutta näissä kiilakoroissa onneks jalat ei kipeydy nii herkästi ja kaiken lisäks niillä on yllättävän helppo kävellä! 

Muutenkin tämä asukokonaisuus oli mielestäni vallan kiva. Kumpa osaisinkii enemmänki panostaa tän tyyliseen pukeutumiseen. 

Mutta siis hei, jos saa tosi paljon kamaa pois nurkista pyörimästä, ei varmaan ole kauhean paha synti ostaa tälläinen pieni laukku? Ei kommentteja:

Lähetä kommentti