lauantai 20. huhtikuuta 2013

Edistymisen iloa!


Olen oikein häppi päppi! Mittailin (kun taas muistin) niin vyötärön, navan kohan ja pepun. Muit en saa ite hyvin mitatuksi niin olkoot sitten. Mut siis hei jou hei! Mä olen editynyt hyvin tässä kisassa. Oikeestaan ihmeen hyvin mielestäni. Olen kovin ujo mittojen suhteen, joten laitan vain näin:

18.2. - 19.4 välisellä ajalla lähtenyt

vyötärö: -3cm
napa: -2cm
peppu: -2cm

Pieniltä näyttää, mutta en ois uskona itestäni et nuokaa ois lähteny! Ny täytyy kiristää tahtia, että saan vielä 5cm pois navan kohilta niin oon voittana kisan, tai ainakin varmistanut sen, ettei miun pussista lähe 70e ;) Kuulostaa melkee mahottomalta tehtävältä, mut yritystä on silti!

27.2 olen nähtävästi merkannut uinti matkakseni 1525m. Ja sillon jo olin melekose puhki. Eilen sitten uin 2000m! Uima allas on siis 25m. Oon jopa saanut kiristettyä tahtia, aiemmin meni 10minuuttiin 10x päästä päähän. Nyt taas menee alle sen! Saan uitua 10x päästä päähän lähemmäs 6-7minuuttiin. Aina yritän uidessa tiirata kelloa kun pääsen siihen päähän missä se kello on. Kaukonäkö kun on huono ni toiselta puolen ei oikeen näje.. 

Sitten kun kisa oli aluillaan, pystyin pysymään lankussa 57sekuntia. Nyt maanantaina pysyin 1½minuuttia! Edistystä edistystä :---)

Jonetan kans ku käytii siel Fitness classik kisois ni tuli hinku ostaa juoksuhousut! Myöskin urheilurintsikat oli toivelistalla. Menin sitte torstaina kaupungille niitä etsiskelemään ja sanoin Niilollekki, että kotia tulen vasta sitten kun urheilurintsikat on mukana. Juoksuhousuja olin kahtellu netistä ja haluamani maksoivat n. 70e... Ni aattelin, että kyl mä pärjään noitte nykyste urheiluhousuje kanssa. Urh.rints. löytyivät Lindexiltä, nuuka olen rahan käytön kanssa, jotenka eivät ehkä ole maailman parhaat. Mutta hyvät kyllä on! Tissitki katos hetkessä... :D Niilo parka järkytty kun kotia tulin ne päällä, hähää >:)
Mutta juoksuhousujen suhteen kävi onni! Muistelin nähneeni jossain maastokuviolliset ja löysinkin ne sitten Gina tricotista. Ehkäpä viimesin paikka mistä kannattas urheilu vermeitä ostella, mutta eipä ny olna rahaa laittaa ihan laatu vermeisiin. Mutta mä tykkään!Oikein kivat! Myyjäkin kertoi, että asiakkaat on kehunut ja hän itekkii tykkää pitää näitä. (liekö vain myyntipuhe..) Mutta nää kestää sen mitä kestää, sitku rahaa tulloo enempi ni sit ostan ne n. 70e pökät ;)

Otin viel kuvan näist pökist ja urh. rints. kans. Puristaahan ne tietty, eihän ne löysää materiaalia ole. Mutta aattelin sitten kisan loputtua ottaa uuen kuvan samat kuteet päällä. Katotaan sitte, jospa näyttäisivät vähä paremmilta päällä. Hahaa :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti