sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

MUNAAAAA!

Hah, varmaan tosi kiinnostusta herättävä otsikko. Mutta siis joo kyllä mä munia sain. :--)
Eli viime pikä päivityksessä selitinkii, että oltiin Nipatin kans Asilassa. Oli kyl iha kivaa, vaik 2yötä ehittiinki vaan olemaan. Tuleval viikol vois mennä taas, mut njäääääääähhh... Ny ei sit enää kiinnostakaan. Niilo siel ny kuiteki ravaa sorvailemassa. ( Ei kyl haittaa.. )

Mentii vielä lauantaina takasin, kun Niilon sukua kokoontu sinne. Tuli syötyä liianki paljon ja semmosta mitä ei saiskaa syyä... Kisa menee iha plörinäks! Mut kiva oli heitä taas pitkäst aikaa nähä. :)
Samaisena lauantai päivänä käytiin Jonetan ja Niilon kans Konstan synttäreillä ja kahtomassa pääsiäiskokkoa! Hassua sinänsä, eihän tääl päi Suomea kokkoo ole, vaan Pohjanmaalla semmosia on. Mutta, kerta se ensimmäinenkin ja vieläpä meijän ukon pellolla! Ja mein ukko viel sytyttiki kokon, kih kui ylpeä olenkaan :--) 

Piti palloa potkiksella vielä ennen kokkoa. Tais täs vaihees olla vaan poseeraukset meneillään.


Naureskeltiin Jonetan ja Niilon kans vaan sitä, että myöhä täs kokon kans kärvennytään kun ei kirkkoon kuuluta. Sit pitiki ottaa kuvia siitä, kuinka ''pää palaa''. :D Saattoivat kyläläiset muutaman kerran meitä katsoa kun älämölöttiin siellä vähän ja räpsittiin kuvia. MUTTA silleenhän sitä pitäs tuon kokon äärellä ollakki, nuorison pitäisi kuulemma hyppelehtiä ja riekkua kokon ympärillä.  No, enivei, olipahan meillä hauskaa kun toiset laulelee virsiä.


Kas, pirulais siskoksethan ne siinä!No, siinäpähän oli semmoista pääsiäisen viettoa. Itse en ole yleensä viettänä millään tavalla niinkään pääsiäistä. Pienempänä tuli tietty käytyy virpomas. Sannan kans oltiin aina valmiina siihen hommaan! :) Hauskaa se semmoinen. 

Tekis kyl mieli viel syyä yksi kinderi.... Mut kun ei ole täällä, pitäs mennä kauppaan. :(
Mut ehkä mä syön sit joskus, ei kehtaa mässätä enää. En tahdo pilata nyt tätä tunnetta: kävin vähä päälle 4km juoksu/kävely lenkillä! Hyi kamala kun juoksi niin hyvä että henki kulki sen jälkeen... Pittääpi sitä harjoitella. Pitää muutenki ottaa itteesä niskasta kiinni ny kunnolla tän kisan takia. 10vk jäljellä! (Niilolla 9vk koska miä sain 1vk armahdusta, koska olin kipiä). 

ps. Sain postissa 3kpl muumi pokkareita! Veil puuttuu yks, tulee varmaan maanantaina. :) 
Bloggaan niistä sitten :--) <-- BLOGGAAN? Kui hölmö sana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti