tiistai 26. helmikuuta 2013

Uuden vanhaa arkea

On vierähtäny taas tovi viime kertaisesta kirjottamisesta. Pläjäytämpä sitten kaik mahollisen nytten.

Ny on männy viikko siitä, kun alotin tuon liikkumisen. Ihan niinkö kunnolla oikee ja säännöllisesti. Mutta on tuntuna kyllä hyvältä, kun ei ole ite tarvinnu miettiä mitä teet, kui  paljon ja millon. Onneks on ihme kummi, joka osaa asian ja auttaa :)
Viime viikol kun kävin eka kerra uimas, olin intoo täynnä! Pitkästä aikaa uimaan, jes! Mutta totuus iski vasten kasvoja kun pääsin JONOTTAMAAN lippuani... Oli sitten lapsi perheet ja eläkeläiset päättäny kans lähtä uimaan samaan aikaan kuin minä. Mutta kyllä mä siellä sen tunnin polskin menemään väistellen kiljuvia ja räpiköiviä kakaroita. Ja oli kyllä niiiiiiiiiiiiiin simmahtanu olo sen jälkeen, että kun kotia pääs niin lösähin sohvalle ja nukuin päikkärit. 

Sit on ollut kahvakuulaaki, ja on olna tehokastaki ku paikat tulna iha sievosesti kipiäks! Tälläki hetkellä pakarat huutaa hallelujaa kuorossa reisien ja kylkien kans. Mut tykänny olen, ihme kyllä. Minä joka ei ole liikunnasta oikee koskaa välittänä. Mut ehkäpä tämä tulee rutiiniksi arkeen! Uudistetaan siis täten arkea ;) Kuhan tavotteeseen päästään toukokuun 31päivään mennes niin siit on hyvä jatkaa! Ollaanki saatu Niilon kans tehtyä iha kunno sopimus lappune ja allekirjotukset alle.
Ja tämä lappunen koristaa meidän jääkaapin ovea! Eipähän tule unohtumaan tämä asia.. :--)


Ja sitten muihin aiheisiin! Tänään Niilon kans vähä höpsöteltiin ja käytiin Amarillos syömäs ja kattomas 21 tapaa pilata avioliitto -leffa. Rillos tuli kyl syötyä aivan liikaa, koska on edelleenkin melkosen ähky, turvonnu ja jopa paha olo. Yh. Leffa oli ok, koskaa en oo ollu leffaa kattomas mis yleisö nauraa rätkättää oikee kunnolla. Et joo, kyllä suosittelen katottavaksi :)


Sain jopa tehtyä itelleni kikkuroita! Turkase kauan meni kyllä aikaa, mut loppu tulos on sentää jonkin moinen :) Pitäähä sitä 'treffeille'' olla nättinä :> 


Ja kuinkas sitten kävikään... Kaupassa käytiin illan lopuksi ja raejuustorasia päättinkin tehdä itseensä jossain välissä reiän ja valuttaa nesteensä päälleni. Liijan myöhään siis huomasin, että hetkonen, miks käsis tuntuu märältä? ULLATUUUS! Olin voittanut ruikkaus potin.
Kuulostipa rivolta, mutta sitäpä se varmaan saa ollakkin.. : D
No, kaik oliki niin kivaa, että piti sitä jotai käyäki nähtävästi...

Ja ihan lopuksi pieni päteminen: kuka laittaa 2pussilakanaa päällekkäin? No Nipa! Miu reaktio siihen, kun asian huomasin oli kyllä varmaa näkemise arvonen. :D Ymmärrys ei oikee riitä, mut eipä Niilonkaa ku ei ymmärrä miks mie en ymmärrä... Taas näitä arjen hölmöyksiä(kö). Kyseessä oli siis vieraspeitto, ei kuitekaa mein käytös oleva. Tai mistäs tiijän jos Nipatti on sinne sujauttanu kans yhe pussilakanan.... :---DEi kommentteja:

Lähetä kommentti