torstai 14. helmikuuta 2013

Race begins

Yhtenä iltana keskustelimme Niilon kanssa kaaaaauan. Liittyen liikkumiseen jne. 
Kyllä, kuulun niihin naisiin jotka ei ole tyytyväisiä massuunsa. Ainahan sitä kaikki haluaa, että omistaisi littanan vatsan jossa vois ehkäpä näkyä sixpäkki? No, mitäänhän ei tapahdu jos et tee mittään.. Minulla taas on olna motivaatio niin hakusessa, että eipä ole sitten tullu tehtyä mitään.

MUTTA! Minäpä sain lopulta ajatuksen, kun oikeen pohdin asiaa. Tarvitsen motivaatiota, tarvitsen potkuja persuksille. Tarvitsen jotain.... Siispä ehdotin Niilolle, että otetaan KISA!
Kumpi saa tavoitteen täytettyä toukokuun 31pv mennessä? Häviäjä saapi hankkia toiselle jotain, tai maksaa jonku reissun tms. Ei olla päätetty sitä vielä. Itse ajattelin haluta farkut jos/KUN voitan ;) En tiedä mistä johtuu, mutta on kyllä tarve välillä näyttää toiselle/toisille, että kyllä minäkin osaan ja jaksan! Ja nyt on pakko onnistua, koska itse kisaa ehdotin. 
Ongelmana on ollu myös se, etten oikeen osaa ajatella kunnolla, mitä pitäisi tehdä,  milloin ja kuinka paljon. Kysyimpä siis fiksummalta ja liikunnan ihme naiselta: Tiina-kummiltani!
Hän tekaisi miulle ekan viikon ohjelman ja kun sen oon tehnä, katsotaan sitten kuinka sitä muokataan tms. On paljon helpompaa, ainakin itselleni, että joku tekee sulle valmiit ohjeet. Niistä vaan katot mitä pitäisi tehä tänään ja varmistat, että teet ne! 

Tavoitteena itselleni on joku 5-8cm pois massusta. Vyötärö on ok, mutta tuo navan kohilla oleva vatsakumpu on se ongelma. Niin, ja lihastakin sais InBody mittauksen mukaan tulla 5kg. Rasvaa pitäs saada pois 8kg. Myönnettäköön, omistan olemattomat lihakset. Käsivoimatkin, onko ne jotain syötävää? Katsotaan, jospa lihasvoimakin tästä kohenis.

Uiminen on käyny mielessä lähiaikoina paljon ja keskiviikkona olis ekan kerran uintia. Piti siis mennä metsästämään uimapukua... Omistan bikinit, mutta ne eivät ole kyl mitkään parhaimmat kunnon uimiseen. Jonetan kans kun aikoinaan käytiin uimassa, aika ajoin ylä- tai alaosa tippu... Ostimpa siis tänään musta-valko-pinkki uikkarit! Toppi mallinen yläosa, pohjaväri musta jossa valkeita pilkkuja, olkaimet ja rinnan alla oleva kapea kaistale pinkki. Ja alaosa hipsters mallinen kokomusta jossa on pinkki nauha. Kuulostaa kenties idiootilta, että minulla semmoiset? Mutta ne oli hyvän tuntuiset ja -näköiset päällä! Innolla ootan, että pääsen uimaan. :)

Aloitus kuvat ja mittoja otin tänään, mutta ne jääpi sitten omaan tietooni. Eka aattelin laittaa tänne aloitus kuvat, mitat ja painon, mut jotenki en sitten kehtaa? Jos/kun tulosta on syntynyt, niin sitten voin! Sitä ootellessa. 

Ainiin: Hyvää ystävänpäivää! Eipä ole tulna sitäkään vietettyä mitenkään. Ensimmäinen kerta minulle.. : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti