tiistai 11. joulukuuta 2012

...kun muumipeikoista suloisin kieri elämään!


Jihuu! Tänään postissa saapui tämä pokkari. Sain tämän ostettua muuan naiselta, Brysselistä. Ikinä en oo tykännyt mitään lukea, muuta kuin sarjiksia ja niistäkin vaan osan puhekuplista (jää seuraavallekin kerralle lukemista...) Ny meinasin ihan käpertyä peiton alle ja lukea muutaman sivun, tai ehkä enemmänkin!

Muumit ovat jotain niin ihanaa ja valloittavaa. Kun oltiin siskonkaa viel pieniä, oli kuulemma helppo tapa saada meijät aisoihin, kun laitettiin muumit pyörimään telkkarista. 
En mitenkään pakkomielteisesti keräile muumi aiheisia tavaroita, mutta on niitäkin kerääntynyt. Muumimukeja, lautasia ja kippoja löytyy.. Peltipurkkeja/rasioita myös.. Tietysti pyyhkeitä isoina ja pieninä! Ja vaatetus artesaani opinnoissa tein päättötyönä mekon, johon kirjailin pikku myyn, joka on laatikossa. Ei ehkä kuvasta näy hyvin, mutta siellä se on! Luonnossakaan sitä ei pakosti huomaa kaukaa, mutta eisen tarvinnutkaan olla mikään silmiin pistävä läntti.

Tarkalleen ottaen tämä kuva koristaa helmaa, ilman tekstiä :)

Teininä oli melkosessa huudossa pääkallot, mutta ne sitten väistyikin lopulta. Vaikka kui uhosinkin ettei se innostus laannu mihinkään. Mutta muumit on pysynyt ja varmasti pysyykin! 

Nyt kyllä alotan tän lukemisen... Hih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti