sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Minä ja mun baari reissu


Kyllä, minä päätin lähtä baariin ja niin teinkin. Niilo oli kavereitte kanssa mökillä ja mä en halunnut virua kotona. Oli kyllä jännä reissu tämä...

Ensinnäkiin, saavuin baariin n. puoli 10. Jottei varmasti tarvinna maksaa mitään sisäänpääsy maksuja! (kun yksi lauantai meni persiilleen sen takia kun tieto siitä ja kellon ajoista oli viturallaan..). No, eipä mulla ollu hätiä mitiä, muuta kuin siinä vaiheessa, kun alkoi unettaa..
Huomasin siis nuokkuvani ja pakko oli vaihtaa maisemaa, siirryin toiseen baari osioon.
Ja meno oli hianoooooo :) Kunnes asiat muuttuivat jänniksi. Nimittäin 3 miestä minua ihmetteli, miksi yksin olen ja muuta jännää.Eli siis:

Hetken kun olin istunut, joku mies tulee siihen kyselemään miks täällä yksinäs olet jne. Joo, ei siinä muute mitää, pisti silmään vaan sen melekosen mulkastavat silmät! (onkoha toi ees sana muute... ) Mutta joo, se siitä hilppas pois.. Onneks. Rauhassa sain olla jonkun aikaa, kunnes saapui nuor mies. Hääki kyseli vaik mitä, sitäkin oonko seuraa hakemas? Vastaushan oli tietysti että en! Huh, ja hää pyysi viel hotelli huoneeseensa. Yök? D: No, ei siinä, hää tarjos mulle kokiksen. Olen siitä kiitollinen! Kolmas kaveri oli juttuseurallinen. Tovi siinä rupateltiikin. Kunnes se pyys tanssimaan. Eieieieieieieiei en todellakaan lähtenyt.. Ja taisin tehä itestäni vähä idiootin kun vastasin omistavani 2 vasenta jalkaa. Eli, en siis osaa tansssia. Mut eipä tää herra sitä ''vitsiä'' ymmärtänä. Se siitä sitte hilppas tanssimaan. Ensimmäinen herra sitten saapui taas juttusille ja kehoitti minua yrittämään enemmän pitämään hauskaa. Mitäpä siihen vastasin kun murhaavan katseen ja se siitä lähti sitten. 
Ennen kuin lähdin, kävin vielä kiittämässä DJ:tä hyvästä musasta ja siitä että pelasti mun viikonlopun :) Hyvä musa, parempi mieli!

Tulipas pötkö tekstiä.. Mutta tuollee se kyllä meni! Tietysti ei kaik tapahtuna ns. 20min sisällä. 

Hmhm, eipä tarvi taas aikoihin lähtä baariin. Eiku ei, pikkujoulut kun on, pitää käyä :--)
Harmi ku Nipatti ei oo kotona, pitää käpertyä yksinään peiton alle..

Mutta, pitääpi sitä kohta sinne kyllä käpertyä. Huomenna on vieläpä Partylite kutsutkii. Enkä oo pakannu esittelukassiakaan... Onneks ne ei oo ku vast päivällä :--)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti