tiistai 13. marraskuuta 2012

Juttu pläjäys

Taas mennyt päivät niin nopiaa, oivoi..
Isänpäiväkii oli ja meni, 3paikkaa piti käyä (ukko, jake(isäpuoli), niilon isä)
Ja kaike kruunasi sunnuntaina se, että piti mennä kahvakuulailemaan! Reidet edelleenkin kipeät.. Mutta noh, ainaki tuntuu, että jottai tuli tehtyä. Ja kylän naisetki kysy Nipalta käyks se salil ku o habaa ;) Mä tokasin et kyllä se haba kasvaa ku mua kantaa sohvalta sänkyyn nukkumaan! 


On kuulkee hehkeetä menoo!


Perjantaina sain uuet silmälasit! Aikasemmat rillit oli mustat, nyt nää onkii tämmöset tummanvihreät! Tietyssä valossa näyttävät kirkaamman vihreeltä, kaukaa katottuna mustilta. Samaa sävyä ku miun simmuissa :)
Isänpäivänä tuli huvittava tilanne, kun näytin ukolle näitä:''KATO, nää on vihertävät!'' joihin ukko vastaa:''en mä nää ku oon värisokee''. No, hieman jäädyin, mutta repesin sitte nauramaan. Tunsimpa taas itteni vähä idiootiks, mutta menkööt.

Jonetta tuli meille sunnuntaina ja läks tänä aamuna sitte kotio. Eile käytii kaupungilla ja kävin ottaas pikkuse lisäväriä tatskaan. Aijjaijjaij ku taa sattu.. Kui kestinkään sitä viiltely tökkimistä 2,5tuntia, kun kävin ton ottamas? Yh... Jää kyllä ensimmäiseksi ja viimeiseksi! Sama pätee lävistyksiin, muutama vuos sitte kun kävin ottamas industrialin, sattu niin paljon ottaa 2 reikää samal kertaa. En suostu ottaa ees tavallista korvisreikää. Mutta eipähä mäne rahaa niihin!


Itse suunniteltu vuonna 2008! Auta armias jos joku haluu itellee samanlaisen...Haaveilen myös uudesta sohvasta. Löysin yhden yksilön, mutta saan vasta tietää lauantaina puolenpäivän jälkeen, ottaako joku muu sen, vai saadaanko myö se Niilon kans. Sois valkoinen, kuten nykyinenkin on vuorattu valkoisella päiväpeitolla. Oikea väri jännän punainen.. Mä niiiiiiiin tahon uuen sohvan!

Huomenna tulloo meille yökylään mummo. Son jo pitemmä aikaa halunna tulla, jotenka pyysin sen nytten. Itellä kun ei nyt oo koulua täl viikol, niin aikaki riittää vallan mainiosti. Saas nähä mitä kaikkee keksitään.. Mietittii Niilon kans jos saatas vaik lettui :--)

Jjo, tämmönen pläjäys tällä kertaa. Eipä oo tulna jaksettua ny kirjotella ku kaikkee muutaki olna. Jospa sitä taas sitten... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti