maanantai 29. lokakuuta 2012

Juhlat ja somisteet


Oli siis 100-vuotis synttäri juhlat viikonloppuna, ja olin somistana siellä pöydät Partylite somisteilla. Itse kun partylite konsultti olen,niin mitäpä niitä muita käyttämään ;)

Käytin noutopöydässä isoja Symmetrioita, joita ei ole enää saatavilla, kaveriksi niillä oli 1 pieni symmetria, joita saa triona. Ruokapöydissä olikin sitten per pöytä yksi pieni symmetria ja pari tuikkukippoa (tuik.kipot ei olna partylitea).

Kukkakimpusta en osaa sanoa mitä kaikkea siinä on
Toiveena oli kuitenkin saada metsä fiilistä, ja sitä siinä olikinSymmetrioiden sisälle laitoin oksia ja sammalta ja yhden gerbera kukkasen
Pilarikynttilän ovat Glolite-kynttilöitä, jotka valaistuvat koko kynttilän pituudelta
Tosi nättejä varsinkin hämärässä :)


R.pöydissä oli sitten pieniä symmetrioita, oksia, kiviä ja helmipallo.


Olin aivan hermoraunio somistamisen suhteen, pelkäsin, etten ehdi tekemään kaikkea ja onnistuuko mikään jne. Onneksi Niilo oli apuna sitten ja saatiin kaik tehtyä. :)
No, yksi Glolite-kynttilä kyl teki mulle tenät, sydän paloi liijan lyhyeksi ekan sytytyksen jälkeen ja oli täten kelvoton, onneksi oli 1 pieni symmetria jouten laitoin sen sitten. 
Iltaa myöten myös helmipallot saivat kyytiä lasten leikeissä, mutta kaikki kyllä löytyi!
Yksi pallo jopa löytyi yhden miehen housujen taskusta... Eipä olna lapset siis asialla.

Onneks kaikki meni hyvin, yksikään somiste ei mennyt rikki. Oli kuitenkin niitäkin osittan lainassa muilta konsulteilta. Huh..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti