perjantai 26. lokakuuta 2012

Ikea reissu

Käväsimpäs sitten Ikeassa Hennan&Terhon kanssa eilen. Son aina jännää päästä siel käymään! 

Tää reissu oli siitä ihmeellinen, että mulla ei ole koskaan mennyt niin vähän rahaa. Meni vaan 13e! 

 Ostin lissee näit laatikoit, tosi käteviä ja ihania! Uhraan yhden boxin Niilolle :---)
Meijän yöpöydä lamppu jäi Juvalle, niin aattelimpa hommata tämän sitten tilalle

Ja lampun kohalla kävikiin hölmösti. Just päästii kassalta ulos ja kuulu POKS! No, lamppu sitten olikin vasten asfalttia. Se vaa tippu kuormasta. Ei sitte kai halunnu tulla mun mukaan.
No, menimpä kysäsemään kassalta et mitäs nyt? Menin ulos ja tää sano poks. Kassatäti oli sitä mieltä et omasta pussista mänee, en saisi uutta, mutta sit sano et mee asiakasneuvonnast kysymään. Kipitin sinne ja sanoin saman. Nuori mies siinä oli ja vähä että jaa öö hmm. Sitte möläytin: Mä tulin savosta asti tänne!. No, sain hyvityskortin lopulta ja kipitin hakemaa uuen lampun jeij!

Kaikkein paskin ja ehkäpä hauskin juttu sitten olikin, kun äiteelle kerroin ton jutun. Äitee nauraa puhelimessa ja sanoo: Kuopio kuuluu SAVOON. Nonih! Hyvä minä, pitiki möläytellä tommosia sitte. Varmaan hyvä kahvipöydän keskustelun aihe heille sitten siellä...Ja pitää sitä ny sit sanoa, että sain massun täyteen kuuluisia Ikean lihapullia! 10kpl jaksoin jopa syödä. Halpaa ja ihan syötävää :)


Gurmee ateria, 2,45e!Tuli myös huomattua, että mä puhuin suu vaahos siellä. Sanoinki kyl Hennalle&Terholle että oon iha monsteri. Neuvon ja pälätän huonekalujen ja muiden kamojen väreistä ja sopivuudesta jne. Kuha eivät traumoja saaneet. On vaan niiiiiiiiin ihanaakivaajeejeetä, kun ihmiset muuttaa ekaan omaan kotiin tai yhteen jne. Tykkään ostella tupari lahjoi ja melkee ängen itteni avuksi jos on tarvis. Tai vaikkei olisikaan tarve, hohooo.... Mut son must nii hianoo. Siitä mieleeni tulikin, en ole edelleenkään tupari lahjaa paketoinut. Iiks!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti